Writers Workshop- Zero Points for Answering These

Questions? © by Valerie Everett

There are many things which one can/should ask  a spouse. However certain things, through experience, I  know  better not  to ask least end up feeling frustrated and annoyed by the response or lack of response to it.

  1.  What shall we have for dinner?
    Answer : “Umm.. you decide..”
  2. Do you want cake or pudding for dessert?
    Answer: ” Anything.”
  3.  What shall I wear? This or that ? 
    Answer : “Umm.. you decide..”
  4. Shall we go on a holiday?
    Answer: ” Ok.. you go and plan for it!”
  5. Can you handle the kids while I clear up the dinner plates?
    Answer
    : ” Umm..why don’t I clear up instead.. you handle the kids”

  6. How should we handle this? (referring to one of the kids misbehaving)Answer: ” You decide.. you are more experience in this.”
  7. Can you take care of the kids while I have a Girl’s Night Out ?
    Answer: 
    ” Okay..but you must bring the baby along. You know she doesn’t stick to me. ”

  8. Do you know where ( a certain item) is?
    Answer:
     ” Umm…  ”

  9. Do you want to go and watch a musical?
    Answer:
    ” Umm…”
  10. Do I look fat?
    Answer:
    ” Ummm..”


    Do you get similar replies
    from your spouse?

     

Mama’s Losin’ It Jenny Matlock